Werkwijze

Heeft jouw bedrijf een innovatief product dat bijdraagt aan duurzaam kamperen? Dan wil je jouw bedrijf ongetwijfeld inschrijven om kosteloos kans te maken op deze Award. Graag leggen we je uit hoe het proces van de verkiezing werkt.

 

 • Aanmelden
  Jij kunt jouw product/dienst inschrijven voor één categorie. De aanmeldtermijn loopt van 3 juli tot en met 31 augustus. Tip: zorg ervoor dat je aanmelding volledig is. Inzendingen waar informatie ontbreekt, maken geen kans op de Duurzame KampeerAwards
 • Bekendmaking genomineerden
  Op 1 september worden maximaal 8 genomineerden per categorie bekendgemaakt. De genomineerden worden bepaald op basis van volledigheid en authenticiteit. Bij meer dan 8 inzendingen per categorie bepaalt de vakjury de 8 genomineerden
 • Consumentenstemmen
  Vanaf 4 september kunnen de consumenten hun stem uitbrengen! Tot en met 18 september kan er online gestemd worden op één favoriet per categorie. Activeer je klanten en mobiliseer je netwerk om op jouw bedrijf te stemmen!
 • Vakjury
  De 3 genomineerden met de meeste stemmen per categorie, worden voorgelegd aan de vakjury. Deze bepalen samen de uiteindelijke winnaar. Op 4 oktober tijdens het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche wordt de winnaar feestelijk bekendgemaakt
 • Te winnen prijzen
  Kom je als één van de winnaars uit de bus, dan val je in de prijzen. Jouw inzending krijgt een vliegende start! Je kunt rekenen op persaandacht en promotie op de mediakanalen van de initiatiefnemers van de Duurzame KampeerAwards. Denk aan een publicatie in een relevant magazine én vermelding op de websites en social media kanalen. De diverse verwijzingen naar jouw website, zullen een boost betekenen voor jouw naamsbekendheid. Als klap op de vuurpijl mag je een standruimte van 30m2 invullen op het plein ‘Kamperen van de Toekomst’ tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het grootste kampeerevent van Nederland dat van 4 t/m 8 oktober plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht.
 • De 3 genomineerden – geselecteerd door de consumenten– krijgen een (onbemande) standruimte van 5m2 op hetzelfde plein.

Grijp daarom deze kans om jouw kampeerproduct, plek of middel of je duurzame innovatie concept in de schijnwerpers te zetten.

 

Lees hier het volledige wedstrijdreglement