FAQ - Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het congres of de Duurzame KampeerAwards? We hebben een aantal veelgestelde vragen bijeen gezet, zodat je het antwoord dat je zoekt eenvoudig kunt vinden. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, kun je ons natuurlijk altijd mailen.

Congres 2023

Hoe laat begint het congres?

Het congres start om 18.30 uur. Vanaf 17.30 verwelkomen we je graag voor een borrel en een buffet. Zorg dat je uiterlijk om 18.25 uur in de zaal bent.

Waar in de Jaarbeurs wordt het congres gehouden?

Het congres wordt gehouden in het Auditorium. Dit is op de 2e verdieping.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen. Kan ik alsnog naar het congres komen?

Het congres is alleen voor genodigden die zich hebben aangemeld. Heb je geen uitnodiging ontvangen, mail dan naar info@duurzaamheidscongres.nl en we nemen contact met je op.

Wat kost het om aanwezig te zijn bij het congres?

Het congres wordt je aangeboden door ANWB, HISWA-RECRON, NKC, KCI, BOVAG en KCJ. Het is gratis te bezoeken maar vooraf aanmelden is vereist.

Hoe bereik ik de Jaarbeurs?

De Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, dan vind je rondom de Jaarbeurs de volgende parkeermogelijkheden: Praktische informatie: bereikbaarheid - Jaarbeurs 

Ik ben van de pers/media en wil graag aanwezig zijn om over het congres te schrijven, maar heb geen uitnodiging ontvangen.

De pers en media wordt ook persoonlijk uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging ontvangen ? Mail dan naar info@duurzaamheidscongres.nl en we nemen contact met je op.

Duurzame KampeerAwards 2023

Ik wil onze organisatie/product/dienst of innovatie graag inschrijven voor de Duurzame KampeerAwards. Hoe doe ik dat?

Kijk bij Duurzame KampeerAwards voor alle informatie, het wedstrijdreglement en om je inzending aan te melden. Let op, je kunt jouw product/dienst/innovatie tot en met 13 augustus 2023 inschrijven.

Ik twijfel over welke categorie bij mijn product/dienst/organisatie past.

Heb je twijfels over de categorie waar jouw product/dient/organisatie bijhoort? Mail naar info@duurzaamheidscongres.nl en wij sturen je een advies.

Wat wordt bedoeld het Meeste Duurzame Innovatieconcept?

Onder een innovatieconcept wordt verstaan: Een vernieuwend idee/ontwikkeling/concept uit Nederland die relevant is voor en/of invloed heeft op de kampeerbranche en toekomst bestendig is. De inschrijvingen vallen niet onder de drie eerdergenoemde categorieën (kampeermiddel, kampeerproduct en kampeerlocatie). Denk aan een concept voor (regen)water, energieopwekking, duurzame bedrijfsvoering, slimme groene keuzes, innovatieve logistieke vernieuwingen, circulariteit etc. 

Wat kan ik verwachten tijdens deze wedstrijd?

Het proces van de wedstrijd kun je hier lezen. Heb je daarna nog vragen mail naar info@duurzaamheidscongres.nl

De deadline is verstreken, maar ik heb een product wat echt heel goed past in deze wedstrijd. Kan ik me op een andere manier alsnog inschrijven?

Helaas, je kunt je alleen inschrijven tussen 3 juli en 13 augustus 2023 tot 23.59 uur. Daarna worden de inschrijvingen gesloten.